Trecerea la energia solară

Trecerea la energia solară

Odată ce ați determinat potențialul de producție de energie, ați determinat tipurile de panouri solare de care aveți nevoie și ați găsit partenerul potrivit cu care să lucrați pe parcursul procesului de instalare a panourilor solare, calea de urmat va deveni clară.
De fapt, este atât de evident încât poți ajunge la linia de sosire a trecerii la energie solară cu câteva sfaturi și liste de verificare inteligente.
În acest articol, vom analiza modalități de a evita unele capcane critice atunci când trecem la energie solară, precum și o listă de verificare detaliată a instalării panourilor solare.

Ce să nu faci când treci la energia solară

Din fericire pentru proprietarii de case care au în vedere instalarea unui sistem de panouri solare, ar trebui să faceți mult mai multe lucruri decât nu ar trebui.
Greșelile tipice de evitat pot părea simple. Cu toate acestea, mulți proprietari care aleg cel mai rapid, mai ușor sau mai ieftin mod de a comuta fac aceste greșeli din nou și din nou.

Aceste trei sfaturi utile despre ce să nu faceți atunci când treceți la energia solară, probabil că nu veți observa. Cu toate acestea, să ne ocupăm de ei!

Eroare 1

Prima greșeală critică pe care ar trebui să o evitați este să uitați să cereți experților să vă verifice locuința pentru a fi adecvată pentru utilizarea energiei solare. S-ar putea să vă gândiți: „am acoperiș și am nevoie de energie electrică” și să presupuneți că acest lucru este mai mult decât suficient pentru a justifica trecerea la energia solară. Dacă acesta este cazul, vă rugăm să vă opriți și să reveniți la primul pas al tranziției la procesul solar: determinarea potențialului dvs. de producție de energie.
Este trist, dar faptul este că nu fiecare casă este potrivită pentru utilizarea energiei solare. Prin urmare, asigurați-vă că utilizați toate resursele de care aveți la dispoziție, astfel încât investiția într-un sistem de panouri solare să fie potrivită pentru casa dvs.

Eroare 2

A doua greșeală comună pe care o vedem pe piață este că proprietarii de case se concentrează pe valoare în detrimentul lor. Un sistem de panouri solare poate aduce multă bucurie, independență și control stilului tău de viață. Acest lucru este posibil dacă nu economisiți bani pe panouri.
Amintiți-vă că majoritatea sistemelor de baterii solare durează între 25 și 30 de ani. Cele mai ieftine opțiuni disponibile, deși atractive pentru prețul lor de chilipir, nu vor dura niciodată atât de mult. Pentru ca acest lucru să se întâmple, în cele din urmă va trebui să cheltuiți bani în plus pentru întreținerea lor pentru a vă asigura că continuă să funcționeze așa cum doriți. Ca orice în viață, când cumperi panouri solare, primești ceea ce plătești.
Evitați să plătiți pentru această greșeală în viitor. În schimb, discutați opțiunile pentru finanțarea achiziționării unui sistem de panouri solare care să vă satisfacă nevoile.

Eroare 3

A treia greșeală – și cea mai simplă dintre toate-este încercarea de a cumpăra și instala singur un sistem de panouri solare.
Ți-ai sufleca vreodată mânecile și ai repara singur cablurile electrice din toată casa? Probabil că nu. Ai angaja un electrician profesionist. Același mod de gândire se aplică tranziției la energia solară. Trecerea la energia solară este o chestiune de energie și productivitate: două lucruri pe care chiar și cei mai experimentați meșteri ar trebui să le recunoască și să-și țină cu respect mâinile iscusite.
Serios, aveți nevoie de un instalator profesionist. Nu alegeți compania celor mai buni prieteni într-o sâmbătă după-amiază gratuită. Vă rugăm să conectați un instalator licențiat valid. În plus față de securitate, auto-conectarea poate crea multe amenințări periculoase pentru casa dvs., ceea ce poate duce la pierderi financiare costisitoare. Amintiți-vă: investiți în energia solară pentru a economisi bani, nu o pierdeți.

– Lista de verificare pentru trecerea la energia solară
– Verificați eficiența energetică a casei dvs.
– Determinați indicele de energie solară din casa dvs. și identificați orice limitări sau obstacole care vă pot afecta instalarea.
– Gândiți-vă la nevoile dvs. potențiale de energie în 10, 20 și 30 de ani.
– Consultați panourile solare și bateriile disponibile pe piață. Acest lucru vă asigură că alegerea dvs. finală îndeplinește toate cerințele și așteptările dvs. energetice.
– Înțelegeți clar costul trecerii la energia solară.
– Faceți cunoștință cu beneficiile pentru sistemul de panouri solare pe care le-ați putea primi la nivel de oraș, district și național.
– Explorați opțiunile de finanțare.
– Selectați panourile și alte componente ale sistemului care corespund bugetului și nevoilor dvs. de energie.
– Studiați și primiți sugestii de la instalatori.
– Discutați despre costurile și opțiunile de întreținere pentru panourile solare.
– Faceți un plan sau un program pentru întreținerea panourilor solare.
– Semnați acorduri cu instalatorul și finalizați instalarea.
– Uită-te înapoi și gândește-te: „cum am trăit fără energie solară înainte?»

Evitând aceste greșeli și urmând această listă de verificare, veți fi mulțumit de sistemul dvs. de panouri solare timp de zeci de ani. Și înainte de a vă da seama, veți începe să lăudați trecerea la energia solară prietenilor și vecinilor.

Trecerea la energia solară