Sisteme fotovoltaice comerciale

Sisteme fotovoltaice comerciale

Costurile în creștere ale energiei și spațiul comercial mare pe acoperiș fac din sistemul de panouri solare o investiție inteligentă. Indiferent dacă afacerea dvs. dorește să economisească bani, să vă reducă amprenta de carbon sau să vă asigure viitoarea aprovizionare cu energie, compania noastră oferă instalații solare comerciale profesionale cu panouri solare dovedite și de înaltă performanță.

Sunt panourile solare potrivite pentru afaceri?

Cea mai mare parte a energiei electrice din spațiile comerciale este consumată în timpul zilei, astfel încât întreprinderile pot economisi mult la facturile la energie. În plus, panourile solare nu au piese în mișcare, astfel încât costurile de întreținere continuă sunt minime. Marii utilizatori ai energiei electrice generate pot beneficia cel mai mult.
Chiar și întreprinderile comerciale mai mici, cu un consum mai mic de energie, pot realiza economii uriașe ale costurilor cu energia.

Sisteme fotovoltaice comerciale sunt o colecție de panouri solare fotovoltaice multiple care transformă lumina soarelui în energie electrică. Panourile solare fotovoltaice constau din celule solare din siliciu, formate din straturi pozitive și negative, care împreună creează un câmp electric. Mai multe celule alcătuiesc un panou solar, iar mai multe panouri sau module pot fi conectate împreună pentru a forma o celulă solară. Sisteme fotovoltaice comerciale folosesc un număr mare de panouri solare pentru a genera mai multă energie electrică.
Acestea pot fi instalate pe acoperișurile clădirilor și pot genera suficientă energie pentru a satisface nevoile electrice ale clădirii. Sisteme fotovoltaice comerciale sunt surse de energie curată și regenerabilă care necesită puțină întreținere și nu produc emisii de carbon, ceea ce a devenit o preocupare globală.

Cum funcționează sisteme fotovoltaice comerciale?

Sisteme fotovoltaice comerciale recoltează energie curată și regenerabilă din lumina soarelui. Panourile solare transformă ulterior energia în electricitate, care este folosită pentru alimentarea sarcinilor electrice. Panourile solare sunt formate din mai multe celule solare individuale. Aceste celule constau din straturi de siliciu, fosfor si bor dispuse intr-o grila.
Energia generată de celulele solare este transferată la un invertor pentru a converti puterea de curent continuu de la panourile solare în putere de curent alternativ. Invertoarele comerciale sunt de obicei disponibile într-un interval de putere de la 2,5 kW la 250 kW. Sunt concepute pentru a satisface cerințele oricărei aplicații comerciale.

Caracteristicile sistemelor fotovoltaice comerciale

– Sisteme fotovoltaice comerciale pot fi instalate pe acoperișurile clădirilor comerciale. Au o suprafață suficientă pentru a instala un număr mare de panouri solare. Ei produc suficientă energie solară pentru a-și satisface toate nevoile de electricitate.
– Sisteme fotovoltaice comerciale generează suficientă energie în timpul zilei încât poate fi stocată și utilizată noaptea.
– Sunt foarte rezistente si nu necesita ingrijire speciala. Durata de viață a acestora este de aproximativ 20 de ani, iar după instalare, electricitatea generată de sistem este furnizată absolut gratuit.
– Pot fi utilizate pentru alimentarea clădirilor industriale care sunt în afara rețelei sau în locații îndepărtate.
– Sisteme fotovoltaice comerciale instalate pe acoperișurile clădirilor pot fi folosite pentru a ilumina semne sau panouri de aviziere. Energia solară încarcă bateria, astfel încât semnele pot străluci chiar și noaptea.
– Pot fi folosite si pentru preincalzirea aerului de ventilatie precum si pentru incalzirea apei in birouri si fabrici.

Mari sau mici, afacerea ta va beneficia de energie solară dacă te hotărăști să-i oferi o șansă.
Energia solară atrage acum economia globală și ecologia. Așa că nu așteptați prea mult pentru a investi în solar comercial, în special în afaceri și sectorul public.

Sisteme fotovoltaice comerciale