Panourile solare pentru încărcarea telefonului

Panourile solare pentru încărcarea telefonului

O baterie solară pentru încărcarea telefonului este un dispozitiv de nouă generație care îți permite să fii mereu în contact fără a fi legat în mod constant la o priză. Pentru smartphone-uri, acestea creează cele mai compacte modele care vă permit să le transportați nu doar într-o geantă sau servietă, ci și în buzunar.
Pentru ca designul să fie compact, se utilizează un minim de piese, ceea ce reduce posibilitatea de rupere.

Setul include:
– Panou solar de diferite formate;
– Baterie (optional);
– Controler de tensiune;
– Convertor de tensiune pentru încărcarea unui dispozitiv mobil.

Principiul de funcționare nu este diferit de elementele monocristale de acumulare de lumină pentru alimentarea unei locuințe.
Elementele fotosensibile primesc și strălucesc lumina, transformând-o într-o sarcină electrică care se acumulează în baterie. După aceea, îl transferă pe smartphone. În acest moment, oricine poate cumpăra o baterie solară pentru încărcarea unui telefon, deoarece acestea sunt disponibile gratuit.

O baterie solară pentru un telefon are următoarele avantaje:
– Capacitatea de a vă încărca telefonul în mod continuu, fără a fi nevoie să țineți telefonul în mod constant lângă o priză. În același timp, puteți încărca în orice loc unde există soare și condiții adecvate pentru aceasta.
– Energia gratuită este, de asemenea, un avantaj. Panourile solare pentru încărcarea telefonului nu sunt scumpe, dar nu va trebui să plătiți mai mult pentru electricitate.
– Toate echipamentele au un conector USB standardizat, care vă permite să utilizați orice smartphone cu ele.
– Dimensiunea echipamentului iti permite sa le porti mereu cu tine.

Panourile solare au, de asemenea, un avantaj serios față de băncile de alimentare.
Băncile de alimentare trebuie să fie încărcate separat și, prin urmare, există șansa ca la momentul potrivit să fie și descărcate.

Caracteristici ale unei baterii solare pentru telefon.

În primul rând, bateria solară pentru telefon este extrem de sensibilă la cantitatea de lumină solară.
În funcție de volumul său, viteza de încărcare poate varia semnificativ.

Ele pot avea capacități diferite, ceea ce afectează grav și viteza de încărcare. Înainte de a cumpăra o celulă solară pentru telefonul dvs., ar trebui să acordați atenție caracteristicilor sale și a ceea ce aveți nevoie. De exemplu, pentru un smartphone obișnuit cu o capacitate a bateriei de până la cinci mii de amperi pe oră, este necesar un panou de 0,5 wați.
Tableta necesită deja un model cu un sfert mai puternic.
Camerele și camerele necesită cel puțin 1,5 wați.

Dacă doriți să cumpărați un panou solar pentru a vă încărca telefonul, atunci alegeți un model cu factorul de formă adecvat. Ele vor fi mai convenabile de transportat și utilizat.

Panourile solare pentru încărcarea telefonului