Panouri solare portabile

Panouri solare portabile

Trebuie să fii conștient de panourile solare mari pe care oamenii le pun pe acoperișuri. Dar știați că panourile solare sunt disponibile în dimensiuni portabile?
Panourile solare portabile sunt cea mai bună soluție pentru a vă alimenta micile aparate electrice, cum ar fi lumini portabile, telefoane mobile, laptopuri, camere de securitate și lista poate continua.
În plus, aceste panouri sunt foarte eficiente și produc energie în condiții meteorologice dure. Aceste panouri sunt extrem de ușoare și necesită mai puțin spațiu. Prin urmare, le puteți transporta cu ușurință oriunde.
Dar știți ce a dus la marea lor popularitate? Acestea sunt prețurile lor extrem de mici! Așadar, dacă doriți să utilizați energia solară cu un buget redus, panourile solare portabile sunt calea de urmat.

La fel ca sistemele solare fotovoltaice mari, aceste panouri sunt echipate cu celule solare. Celulele solare au de obicei un miez din material de siliciu. Când razele soarelui lovesc suprafața panourilor solare, particulele razelor încarcă panourile. Aceasta are ca rezultat generarea de curent continuu. Firele conductoare conectate la panouri transferă această sarcină la regulatorul de încărcare, unde curentul continuu este convertit în curent alternativ.

Tipuri de panouri solare portabile.

Panourile solare portabile vin în diferite capacități. Cu toate acestea, toate aceste panouri sunt grupate în două tipuri principale, și anume:
– Panouri solare monocristaline: aceste tipuri de panouri sunt realizate din monoelemente și oferă eficiență de la 19% la 20%. Eficiența incredibil de ridicată a acestor panouri le oferă o cerere mare.
– Panouri solare policristaline: după cum sugerează și numele, acest tip de panouri are elemente multicristaline. Eficacitatea lor variază între 16-17%. Deși eficiența lor este relativ mai mică decât cea a panourilor cu un singur cristal, acestea sunt mai accesibile.

Panouri solare portabile de 10W.

Este cel mai mic panou solar disponibil pentru generarea de energie. Datorită dimensiunilor sale mici, îl puteți purta cu ușurință oriunde ați merge.
În plus, aceste panouri solare de 10W au următoarele specificații:
– 5-10 ani garanție de performanță.
– Garantie 2-5 ani impotriva defectelor de fabricatie.
Dar unde poți folosi aceste panouri solare portabile de 10w? Următoarele puncte răspund la această întrebare:
– Încărcarea telefoanelor mobile pe drum sau în timpul unei întreruperi de curent.
– Aprinderea luminilor electrice în camionete și bărci.
– Aceste panouri pot încărca, de asemenea, smartwatches și radiouri.
– Puteți controla chiar ventilatoare și fântâni cu panouri solare de 10w.

Panouri solare portabile de 20W.

Aceste panouri solare sunt o altă alternativă pentru a vă satisface nevoile mici de energie electrică prin generarea de energie solară. De obicei, toate panourile portabile sunt furnizate complet cu echipamente gata de utilizare.
Prin urmare, înainte de a cumpăra un panou de 20 de wați, asigurați-vă că producătorul vă oferă un încărcător, Cabluri de conectare, porturi și o baterie.
De asemenea, trebuie să acordați atenție caracteristicilor tehnice ale acestor panouri pentru a vă asigura de calitatea lor ridicată. Printre cei mai importanți factori de care trebuie să țineți cont aici sunt următorii:
– Trebuie să ofere o garanție pentru defectele de fabricație pentru o perioadă de 2 până la 5 ani.
– Garanția pentru puterea lor de ieșire ar trebui să fie de la 10 la 15 ani.

În ciuda dimensiunilor reduse ale acestor panouri, acestea sunt potrivite pentru următoarele aplicații:
– Lansați camerele de securitate de acasă.
– Încărcarea telefoanelor mobile și a becurilor.
– Aprind luminile din grădină.

Panouri solare portabile de 50W.

Panoul solar portabil cu o putere de 50 de wați are o etanșare puternică pentru o mai bună protecție a structurii sale. Acest lucru crește eficacitatea acestuia.
Investiția în aceste panouri solare vă poate ajuta să îndepliniți numeroase cerințe de energie, deoarece sunt potrivite pentru o varietate de aplicații. Acestea includ:
– Lumini stradale autonome în fața casei tale.
– Sursa de alimentare a unui sistem compact și ușor de instalat de iluminat acasă.
– Satisfacerea nevoilor de energie electrică ale chioșcurilor stradale mobile.

Panouri solare portabile de 100W.

Aceste panouri solare generează o cantitate imensă de energie în comparație cu alte panouri portabile.

Ca și în cazul altor panouri solare portabile, prețul panourilor solare de 100 de wați depinde de marcă.

Puteți alege oricare dintre panourile de 100 de wați în funcție de nevoile dvs. Cu toate acestea, luați în considerare verificarea următoarelor specificații:
– Garanție pentru caracteristicile de performanță de la 10 la 15 ani.
– Construcție robustă a panoului cu garanție pentru defecte de fabricație de la 2 la 5 ani.

Aceste panouri solare extrem de eficiente au multe aplicații, cum ar fi:
– Pornirea aparatelor de uz casnic.
– Satisfacerea nevoilor de energie electrică în timpul campingului.
– Încărcarea luminilor stradale.
– Sursa de alimentare a dispozitivelor GPS, routerelor Wi-Fi etc.

Panourile solare portabile oferă cel mai modern mod de a satisface nevoile zilnice de energie electrică. Mai mult, sunt foarte accesibile. Prin urmare, dacă doriți să vă reduceți dependența de rețeaua electrică comercială, puteți alege oricare dintre panourile solare menționate mai sus pentru a rula aparate electrice mici acasă și pe drum.

Panou solar portabil