Panouri solare instalații fotovoltaice

монтаж солнечных панелей

În Republica Moldova, utilizarea centralelor solare economisește costurile cu energia electrică și contribuie la lupta împotriva schimbărilor climatice.
Luați în considerare procesul de instalare a panourilor solare atât acasă, cât și la întreprindere.

SELECTAREA CENTRALA SOLARĂ CORECTA

Centralele solare constau din unul sau mai multe panouri solare și pot fi împărțite în trei tipuri: centrale solare în afara rețelei, centrale solare în rețea și centrale solare hibride.
Centralele solare de sine stătătoare sunt potrivite pentru cei care au nevoie de o sursă independentă de energie pentru o casă sau o mică afacere în locuri îndepărtate și greu accesibile, unde nu există linii electrice.
Aceste centrale nu necesită conexiune la rețea și au dispozitive de stocare a energiei precum bateriile.
Cu toate acestea, centralele solare de sine stătătoare sunt mai dificil de instalat și întreținut și au, de asemenea, un cost mai mare în comparație cu alte tipuri de centrale solare.
Centralele solare în rețea sunt potrivite pentru cei care se pot conecta la rețea și doresc să economisească la facturile de energie electrică, precum și să crească consumul de energie electrică într-o casă, șantier sau întreprindere.
Aceste centrale funcționează în paralel cu rețeaua și nu necesită utilizarea bateriilor.
Centralele solare hibride combină avantajele centralelor autonome și de rețea.
Sunt echipate cu baterii și pot fi conectate la rețea dacă este necesar.
Centralele hibride asigură alimentarea continuă cu energie electrică unei case sau afaceri, reduc costurile cu energia și măresc capacitatea, dacă este necesar.
Alegerea centralei solare potrivite depinde de nevoile și condițiile dumneavoastră.
Contactați specialiștii INSTALLED pentru a obține o consultație detaliată și o evaluare a proiectului care vă va ajuta să luați o decizie.

EVALUAȚI-VĂ NEVOILE DE ELECTRICITATE

Achiziționarea centralelor solare este posibilă atât sub forma unui kit gata făcut, cât și prin achiziționarea de componente individuale.
Pentru a determina numărul necesar și caracteristicile componentelor stației, este important să vă evaluați cerințele de putere.
Pentru a face acest lucru, trebuie să cunoașteți puterea dispozitivelor utilizate sau planificate, numărul acestora și timpul de funcționare în timpul zilei.
Consumul maxim de energie poate fi determinat prin însumarea puterilor tuturor aparatelor, presupunând că acestea funcționează în același timp.
De asemenea, este important să se țină cont de performanța stației solare, care depinde de puterea panourilor solare, de eficiența acestora, de amplasarea față de soare (înclinare, obstacole, umbrire) și de condițiile climatice.
Pentru mai multe informații despre puterea maximă a panourilor și alte specificații importante, vă rugăm să consultați specificația furnizată de vânzător.
Daca ati achizitionat o statie solara cu serviciu la cheie, toate calculele necesare vor fi efectuate chiar de firma vanzatoare.

CALCULAȚI COSTUL CENTRALELOR ELECTRICE

Centrala solara de retea include module fotovoltaice, invertor, panou de control, cabluri solare și conectori.
În centralele solare hibride și autonome sunt prezente și dispozitive de stocare a energiei și controlere.
Dintre toate opțiunile pentru centralele solare, stația de rețea va avea cel mai mic cost.
Pentru casele mari cu diverși consumatori puternici de energie, este de obicei necesar aproximativ 15 kW de putere.
Energia electrică produsă de centrala solară dе rețea este utilizată în principal pentru nevoi proprii.
Dacă consumatorul nu primește suficientă energie electrică de la centrala solară, el poate suplini lipsa din rețea, iar în caz de exces de energie, poate limita producția.

CUMPĂRAȚI ȘI INSTALAȚI O CENTRALĂ SOLARĂ.

Procedura de achiziție a unei centrale solare sau a componentelor sale individuale este în multe privințe similară cu achiziționarea oricărui alt produs sau serviciu.
Compania INSTALED este angajată în vânzarea, instalarea și întreținerea panourilor solare în Moldova.
Pe site-ul oficial al companiei, managerii noștri vă vor oferi informații actualizate despre prețurile echipamentelor, costul structurilor de susținere și instalare.
O centrala solara poate fi instalata in cateva zile in functie de numarul de panouri si de complexitatea instalatiei.

EFECTUAȚI PROCEDURA DE CONECTARE TEHNOLOGICĂ

Centrala solara autonoma nu necesita conectare la retea si poate fi folosita imediat dupa instalare.
Cu toate acestea, pentru utilizarea deplină a rețelei și a centralelor solare hibride, este necesară parcurgerea procedurii de conectare tehnologică la rețelele electrice.
Acest lucru vă va permite să profitați din plin de energia produsă de stația dvs. solară și să faceți schimb de energie electrică cu rețeaua.

Солнечные панели в Кишиневе