Greutate panouri solare

Greutate panouri solare

Probabil că această întrebare v-a trecut prin minte dacă vă întrebați cum să valorificați energia solară. Sau poate aveți deja o instalație și vă întrebați despre greutatea unui panou solar de pe acoperiș. Sau poate vrei doar să știi despre această parte a unei investiții atât de grozave.
Răspunsul vine cu multe avertismente. Acesta este unul dintre acele cazuri în care vorbim de numere de bază, cum ar fi medii, precum și de o grămadă de specificații de la producători individuali.
Să ne uităm la medii! Ne vom uita la statisticile privind greutatea medie a panourilor solare pentru case și companii, apoi vom răspunde la câteva întrebări frecvente despre greutatea panoului solar.
Sfat: Dacă aveți întrebări despre proprietatea dvs., contactați compania dvs. de instalare a panourilor solare. Consultanții energetici vor verifica orele solare de vârf, orientarea acoperișului și multe altele pentru a determina dimensiunea exactă a instalației dvs. Cu alte cuvinte, nu trebuie să revizuiți singur datele.

NOȚIUNI DE BAZĂ: CÂT CÂNTĂRESC PANOURILE SOLARE?

În primul rând, să vorbim despre proiectarea panourilor solare. Celulele solare fotovoltaice (pătrate care măsoară 6 x 6 inci) sunt cele mai importante blocuri de construcție ale panourilor solare.

Un panou solar de uz casnic are de obicei 60 sau 72 de celule solare, iar un panou comercial are de obicei 72 sau 96. Acest număr este important deoarece afectează greutatea panourilor solare-în mod surprinzător, cu cât sunt mai multe celule solare, cu atât greutatea este mai mare.
Dar greutatea unui panou solar depinde nu numai de utilizarea acestuia: rezidențială sau comercială.
Alți factori joacă un rol important, cum ar fi marca, dimensiunea și materialul panoului. Chiar și în acest caz, acești factori se pot echilibra reciproc.
De exemplu, panourile solare din siliciu monocristalin au adesea o suprafață mai mare, dar cântăresc mai puțin deoarece componentele lor sunt ușoare.
Luând în considerare aceste probleme, vom trece la treabă. Iată greutatea medie a panoului solar:
Panou rezidential de 60 de celule = 18 kilograme
Panou rezidential sau comercial 72 sectiuni = 23 kilograme.
Panou comercial de 96 celule = 18-25 kilograme.
Din nou, greutatea exactă a panourilor solare variază, mai ales dacă alegeți mărci de înaltă eficiență. Există panouri care sunt puternice, dar ușoare, mai ales când le compari cu eficiența și greutatea altor mărci.

Deci, greutatea medie a unui panou solar variază de la 18 la 23 de kilograme, cea mai comună greutate este de 18 kilograme.
Ca și în cazul tuturor specificațiilor produsului, veți găsi excepții. Unele panouri portabile minuscule cântăresc doar 2 kilograme, în timp ce panourile cu un cadru greu pot cântări 28 de kilograme. Cu toate acestea, aceste exemplare nu apar în case și întreprinderi — sunt concepute în scopuri unice, cum ar fi campingul sau energia industrială.

CÂT CÂNTĂRESC PANOURILE SOLARE REZIDENȚIALE?

În medie, panourile solare rezidențiale cântăresc 18 kilograme. Panourile solare de la producători cunoscuți pentru spații rezidențiale cântăresc aproximativ 22 de kilograme. Cu toate acestea, datorită eficienței de 22%, uneori sunt necesare mai puține panouri pentru proprietățile imobiliare. Cu toate acestea, depinde de dimensiunea casei dvs. și de nevoile dvs. generale de energie. La rândul său, a avea mai puține panouri înseamnă o greutate totală mai mică a panourilor solare de pe plăci.

CÂT CÂNTĂRESC PANOURILE SOLARE PENTRU CAMIONETE?

Panourile solare flexibile compatibile cu autoutilitarele cântăresc aproximativ 2 kilograme. Diferitele mărci variază foarte mult în greutate: de la 2 la 12 kilograme.

CARE ESTE GREUTATEA MEDIE A PANOURILOR SOLARE PE STRUCTURILE DE ACOPERIȘ?

Acest număr depinde în mare măsură de mulți factori:
– Numărul de panouri din bateria solară
– Dimensiunile panoului solar
– Marca de panouri solare
– Material panou solar

De exemplu, dacă luăm 16 panouri cu o suprafață de 27 de metri pătrați, atunci în acest caz greutatea totală a panourilor solare de pe acoperiș va fi de 588 kilograme.

Notă. Instalatorii profesioniști de panouri solare investighează și calculează toți acești factori pentru a se asigura că acoperișul dvs. este potrivit pentru energia solară. Acestea nu sunt probleme pe care va trebui să le rezolvați singur, mai ales pentru o investiție atât de profitabilă!

GĂSIȚI NUMERELE EXACTE PENTRU INSTALAȚIA DVS. SOLARĂ

Cât cântăresc panourile solare? Acum că aveți informațiile, puteți sta liniștit – nu trebuie să spargeți cântare, rigle și calculatoare.
Echipa noastră de experți este pregătită să-și suflecă mânecile și să lucreze cu tine. Ne vom consulta cu atenție pentru a proiecta și instala sistemul de panouri solare ideal pentru spațiul dvs. rezidențial sau comercial. Oferim doar cele mai eficiente și de încredere panouri solare și soluții de rezervă a energiei.
Obiectivele dumneavoastră de independență energetică sunt gata să fie atinse cu opțiunile noastre flexibile de finanțare și reduceri. În plus, vă vom oferi o mulțime de informații despre reducerile și stimulentele disponibile.

Când sunteți gata să începeți să economisiți cu energia solară, contactați-ne.
Consultanții noștri energetici vor fi bucuroși să vă ajute și să vă răspundă la toate întrebările.

Greutate panouri solare